om man är positiv som fan så går allting bra!

jag jobbar och jobbar. det regnar och regnar. jag ställer klockan på 06.00 om och om igen.
låter inte så himla kul, fast jag måste säga att jag är ganska nöjd med läget faktiskt.
jobbet på sjukhuset som biträde är väldigt varierande, jag träffar massor med glada och trevliga människor plus att jag får käka en jäkla massa gott (på två veckor har vi fått dela på 2 gräddtårtor, en kladdkaka, 90 "kempefreud" (haha stora chokladgrodor från danmark), lite ruccolasallad och massa chips och dip). yummie!
det enda negativa med jobbet är att jag har fått smeknamnet kaffetanten haha.

föresten, det här var kul. jag fick en verktygslåda i födelsedagspresent av noa och dom, och när jag öppnat den sa noa, 7 år: "en sån har stadsministern på vår skola. eller vänta, jag menar vaktmästaren." haha, det är ju lätt att blanda ihop dom yrkerna.. dom ungarna är dom sötaste i världen!

min brorsa ska bli tenniskung när han blir stor. vi var i oskarshamn idag och kollade när han spelade match. han kickade rumpa! deras mcdonalds däremot sög, deras kaffeautomat var sönder så jag kunde inte få nån mocca shake, mutter mutter.

wiiiii jag längtar till harrypotterfilmen på lördag! och till lördagen efter det, då blir det bokköp! SÅ SJUKT SPÄNNANDE, jag erkänner, jag är världens mesta harrypotternörd.. eller ja, jag delar väl den platsen med ganska många, (host BEX host!), hihi. 

nähä, körskola imorn vid sju, dags att krypa till kojs. 

nattinatti!