diving in too deep

helgerna går så fort!

i fredags var det staggjakt och fest. synd att det regnade lite, men stämningen var finfin iallafall! jag och the gang gick runt och kollade mest. sen blev det utgång! kul, fast fula fisken var ingen hit. vi var nog lite för gamla haha. 

sen på lördagen provjobbade jag lite! det var rätt kul faktiskt, goa jobbarkompisar. inga tappade tallrikar so far. gutt! 

sen fyllde min kära kusin maja år, så det blev lite barnkalas på eftermiddagen. mysigt som attans med fotboll, grill och bus. haha, hon har döpt en av farmors kycklingar till emma! undrar vad hon menade med det, hihi.

sen, direkt efter maten på barnkalaset drog jag vidare till HK:s middagsbord, hon fyllde 18 så det var kalas, med trerätters middag och allt. jättetrevligt, massa roliga människor och en superbäst värdinna. jag var stört bra på att plocka upp saker på marken med munnen haha, världens bästa lek. 

idag har jag, mamma och hanna varit och fikat på byttan! attans vad fint de har gjort det, det är verkligen jättefint och mysigt. uteserveringen är toppen. 

nu ska jag kila och vinna över min mammi och hk i tennis. HEJA!

bra låttips: colin hay - overkill
                    sara bareilles - fairytale




 


alla dagar med dig

vilken bäst helg det har varit! soligt och soft som tusan!

i fredags åkte vi på kårkickoff till karlskrona, där vi gick på boda borg, lekte lite och skvallrade. det var mysigt! förutom en lek, där man var tvungen att dricka en 33 cl cola med en tampong i munnen, och man var tvungen att dricka snabbt för det var tävling. det var rätt growse, men vi vann, yeah!

sen på lördagen kollektivsolade jag med tilde på förmiddan. jag lärde mig massa högstadieuttryck haha. grymt bra. senare var det grilldags med the gäng ute i emmaboda. jättemys! och jag var bäst på spel, vi spelade tre rundor med olika lag varje gång, och mitt lag vann alltid. hihi, kaxigemma.
"god saft! vad är det i mer än rabarber och saft(tänkte socker)?" hehe, förtjänade väl att bli lite retad för den.

på söndagen började jag med att städa mitt rum, huslig som jag är (baaah). sen drog jag och pappsen till kalmarsundsparken och tog årets första bad! jag var först i by the way! rätt skönt faktiskt. efter det stack jag på födelsedagskalas i tegelviken. jättetrevligt och GOTT! efterrättsbuffe, och ida hade gjort hemmagjord prinsesstårta! hur tufft är inte det?

sen blev det tennis och rabarberpaj. läskigt när jag skulle gå hem, alla gatlampor var släkta, så det var becksvart och läskigt.

jag & tilde gjorde en kalenderplan, vi blev inspirerade av hennes "snygga killar 2007"-kalender som behöver bli updaterad. så nu ligger planen, med namn + miljö + pose till alla månader i min skrivbordslåda. högst konfidentiellt, högst underhållande.

solen lyser himmlen är blå!

Alltså den här veckan är SKÖN! Superlugnt i skolan, nästan inga lektioner och bara massa sol och glass. I like!

Vi köpte världens snyggaste fotboll igår! Den fick hänga med till parken och bli spelad med. Mycket trevligt, förutom massa påträngande ankor som inte hade någon som helst känsla för när det är dags att lämna fältet.
Sen igår var jag och tilde på vift i lindsdal, och vi träffade hennes fjortiskompisar. hihi seriöööööst, vad små folk är underhållande! lite pinsamma dock. Sen höll vi på att springa in i en nillepille som fick sms precis samtidigt som mig, med samma text. 2-2 i matchen KFF-Göteborg. Vi utstötte ett gemensamt "FAN!", och skrattade rätt länge när vi fattade att vi fått den hemska nyheten precis samtidigt. Jag hörde av min säkra KFF-källa att stämningen i omklädningsrummet var ganska krass igår...

Idag efter skolan gick jag, Mina, Emma och Jimmy till TT. (crazy lucker på engelska kom mina på idag, undrar om nån kan klura ut vart vi var haha!). Ledtråd: Glass!! Sen drog jag hemåt, för att möta upp med HK, som nyss fyllt arton och klarat sitt teoriprov! Vi snackade rätt mycket skit, som vanligt, och käkade ahlgrens bilar (jag tyckte hon förtjänade det efter provet).

Hehe, på tal om ingenting kom vi fram till en sak idag i skolan. Det är mycket lättare att bli känd för att ha gjort nåt elakt, därför ska vi bli elaka. För det är coolt att vara känd. Jag vill ha minst en sida om mig i historieböckerna om hundra år.

Fick en lila blomma av min klasskompis Tobbe idag föresten! Haha, han har verkligen gått in för att vara en bra baldejt! =)

på promenad...lalalalaaaala genom stan

Nästan en vecka sen sist! Kör lite kort update,

- Valborg spenderades först i Emmaboda, med kubb, grill, öl och lite singstar. Mysigt folk och allmänt trevligt! Sen drog jag och grabbsen in till stan, där det blev KM och Krögers. Kuuul, och mycket folk! Haha, kom på vid ett-tiden att det var onsdag, och därmed inte gick några bussar hem. Tur att jag hittade lite trevliga grannar att dela taxi med!
- Sen på torsdagen blev det Linköping! Sydde upp och in balklänningen, så nu hänger den hemma i garderoben! Sen blev det lite fika och utgång med vänner, väldigt väldigt trevligt. Jag är glad att jag kan åka till Linköping ibland, det är supernice. Bankomatkortet är inte lika glatt tyvärr, men nu har jag två par nya skor, en ny tröja och en balväska, jiho!

Hm, det var väl det mesta! Gick på stan med Mimmi idag, himla trevligt. Fint väder, god snickerskaka och mycket underhållande skvaller. I like!

hihi, busigt