no more FN

oj, det har hänt en del sen sist, känns det som. förra veckan var det påsklov, och det var toppen. vi var i stugan lite först, bara tog det lugnt, lekte med kusinerna, hamlade träd, träffade hanna och filippa och hade det allmänt bra. "Vill du verkligen vinna VM för fulaste fötter när du bara är 11 år?" sa pappa, vilket jag tyckte var rätt kul. 

sen kom max hem också, vilket är hur bra som helst! 

denna veckan har det varit FN-rollspel. jag, elin och linnea har vart palestina. mitt namn har varit "Vemi Al Sindar" (prova att säg det, hihi, vi är så himla roliga). det har vart kul faktiskt, fast det är ändå rätt skönt att det är slut nu. man blir rätt matt av sånna här happenings. 

jahaja, det blev ganska tunt, men det får duga. tjing! 


en igelkott

chrille gjorde min dag idag, när han berättade om hur jag gjorde andras dagar. det var superkul att höra om hans fantasier (misstolkas inte, dom var väldigt mycket inte sexuella). massa kul sa han, om balklänningar, och folk som började skratta och le, om svartvitt som blev färg, och folk som fick fina kläder och försvinnande finnar när lyckliga lilla jag gick förbi. haha, det var sjukt kul! 

och jabbadabbadoo, sommarjobbet är klirrat och klart! i sommar kommer jag vara ett litet biträde på dialysen. pratade med the big boss där innan idag, och blev helt överlycklig när hon sa att jag fick det, hihi hon fnissade en del åt min glädje. haha, jag erkänner, jag gjorde glädjeskutt genom hela mormor och morfars lägenhet! 

hihi, vi har gladys (alla som går/har gått på stagg vet vem hon är, original nummer ett, så jäkla rolig) son som vikarie på tennisen. det är lite roligt. att citera henne är sjukt underhållande.

fresten, jag har ett nytt vårtecken! var och firade therese efter tennisen, och på hemvägen såg vi en igelkott!


man märker väldigt tydligt hur mycket man bryr sig om folk när dom är ledsna.

snart är det påsk, då ska vi till stugan med the family och the släkt! ska bli mysigt. alltid skönt att komma dit, där slappnar man av automatiskt.


nattii


vi kan gunga?

elisabeth och company var här i helgen, det var mysigt. jag och bajsbarnen lekte star wars i skogen (jag hade ett lila lasersvärd), lekte helikopter (haha folk missförstod mej när jag berättade det i skolan, dom trodde vi lekte en annan helikopter, usch och fy) och bara pratade. noa 5 år tillhör dom smartaste jag vet. vi körde tjugo frågor, och hans första frågor var: "kommer det från djurriket, växtriket eller mineralriket?" sen tänkte han på något, och jag lyckades komma på att det var en dinosaurie. jag frågade om den käkade kött, och det gjorde den inte. "wiho, då vet jag, det är en växtätare!" sa jag stolt, men noa var inte nöjd, han ville ha namnet på växtätararten också.. hm, hur många växtätararter kan du? jag kunde inte tillräckligt många. eller okej, jag kom inte på en enda en. hihi, snopet att bli brädad av en femåring. här har jag gått runt i villfarelsen att jag är intelligent i snart arton år haha!

föresten så spelade jag min första tennisturnering igår. dubbelmatcher, mot tjejerna (eller tanterna är nog mer rättvisande hihi). jag och karin vann b-finalen, wiho! så vi fick varsitt påskägg. superfint, med nalle puh på. det var himla kul faktiskt.

hihi ida och jag var fruktansvärt roliga på badmintonen idag. jag skulle skrivit upp lite citat om jag inte visste att mamma har luskat reda på min blogg.. haha SYND!

mmmmm fikade med annie i solen idag efter skolan. det var gott. gottgottigottgott (med skånsk dialekt, kommer folk ihåg den gamla reklamen?).

tjingeling tjingelong