fortfarande

hej! denna veckan har varit väldigt rolig, många kul citat har kläckts (tur att vi har dej chrille!) och mycket roligt har hänt, lite stressigt, men nice. nej nu orkar jag inte vara alltför personlig på den här grejen, men FY FAN vad jag saknar! skitjobbigt att höra rösten idag på telefonen, nyss, nu saknar jag bara ännu värre. bläbläblä. stockholm imorn ser jag fram emot, höhö skulle kanske ta tag i det och börja packa snart. vår lärarkandidat ser ut som min, ialalfall bakifrån. därför tycker jag om vår lärarkandidat! speciellt den här veckan hihi. åh gud vad flumm det här blir, ingen lär fatta nåt. synd (ironi). usch det händer för mycket just nu, jag vill bara ha lite lugn och ro med min. min bästa.

elin och rex idag: tillsammans är vi ungefär lika starka som du, emma! HAHA FETT SANT!

nyklippt är man också! hihi ölänningarna tyckte att hårtrollet lät kul, där klipper jag mej vettni!

nähä, godnatt, nu ska det packas och tas tag i liv!


tomt

hallåeller, som de säger där borta i götet.

idag har varit en i grund och botten ganska bra dag, men den har liksom genomsyrats lite av vetskapen (kan man säga så?) att jag inte kommer att få träffa han jag bryr mej mest om av alla på över en vecka. det har liksom luktat surt och gult hela dagen, och allt har haft en lite beskare touch än vanligt. fast inte pajen jag käkade på kulzens med tennisida idag, den var inte det minsta sur eller besk, mm.

det är BECKSVART ute! världens mesta höstväder, det är så himla mysigt! snart kommer snön! :D

lasse lasse winnerbäck är en bra snubbe. och lakritsbitarna i en gottochblandatpåse är dom godaste! (debatterades hårt i fredagskväll, moha nu kan man ju säga att jag fick sista ordet!)

bye bye äppelpay (med blåbär, peccanöt och sirap, på kulzens, köp den, den var banne mej det godaste jag ätit på länge! vilket säger en del, för jag äter rätt mycket hihi..)


mocca shake

mocca shake. behöver jag säga mer? hihi, vi är så himla roliga.

idag har vi börjat samla klass-citat. bara idag har vi fått ihop tre-fyra sidor, hihi, det kommer bli värsta bibeln ju. det är nog bäst att vi gör en egen bok åt chrille!

"Jag får inte upp den!"
"Hihi, ehhh?"
"JA BOKEN ALLTSÅ!" <--- C-humor

imorn ska min kära vän elise vara med i televisonen! 9.00 på TV4, missa inte, hon är bäst! 

grattis till min bror idag, 11 år är inte så dåligt. tacos och tårta ikväll, wiho!

puss och kram skumbanan



report

hej och hå!

årgång 87 sprider sig för vinden, nästa vecka är det min kusins tur att kila till ett fjärran land, närmare bestämt norge. där ska hon leva loppan ända fram till julafton, minst. hejdåade henne imorse, det var rätt tugnt faktiskt. i hennes sällskap känner jag mej så himla klyftig, kommer sakna det en hel del faktiskt hihi.

idag var jag citronsur på en lärare. sur på riktigt alltså, BLÄÄ. och folk säger att hon är snäll egentligen, men det tror dom bara. hon lurar dom, med hennes bruna rådjursögon. men hon är inget annat än en sur och ond och bitter och butter gnu rakt igenom. bröl.
 
idag har jag varit fruktansvärt genomvuxen. först var jag på möte. sen pratade jag om en utlandsresa med min karl, fast han kanske inte fick ledigt från sitt jobb för hans chef. haha seriöst, jag kände mej fasikens som en medelålders tant där vi satt på bibblans cafe! fast inte så länge, snart böts samtalsämnet ut mot ett något mindre moget hihi! jag utelämnar detaljerna med omtanke för de närvarande.

jonas har lovat att spela på min 18-års fest nu! tjiho, han skulle ställa upp gratis om han fick hänga på festen efteråt, liksom lätt! jag är rätt nöjd måste jag säga. den 18 juni, då jävlar ska det smälla!

"En datamus, flera datamöss?"
"En fotnot, flera fotnötter. Eller flera fötternötter?"
Man har inte roligare än man gör sig, haha.

Nähä, the report is calling (den kan ju gå och stoppa upp sej själv nånstanns). Tchatchatcharå! 







en ledig dag

hej och hå! idag är det studiedag, så himla skönt! fast det regnar, jag har en oskriven rapport som tynger och ett igendammat rum, så man ska väl inte vara alltför positiv antar jag.

igår provade jag en balklänning! den var superfin, åh herregud vad man kände sig fin i den. sen på kvällen tjockade jag, hanna, cia och sara. det var supertrevligt, och framför allt gott haha. glad att jag provade klänningen före allt tjockande! vi såg en lärrig film också, Hustle eller vad den hette. fast jag somnade (förvånad?), så jag slapp allt blod. jag är ganska nöjd.

idag är jag lite skabbig. kom nyss hem, tänkte åka på marknad på öland men vädret sa nej. så nu får jag väl passa på och vara lite duktig. ikväll kommer kusinerna, wihoo! fast lillplutten har brutit armen, så vi får se hur mycket lek och bus han orkar med, stackaren.

TIPS! ska ni ut på excursion med naturkunskapen så ta med er MAT (godis funkar också)! det är rena rama träningslägret, dom svälter en! 

och om nån undrar så saknar jag min karl. hur ska jag klara flera månader? 


och ett bananskal

helloou! fasikens vad jag känner mej kär idag! hade det inte varit för rapporten och allt annat skolarbete som hängde som en tjockisdimma överallt så hade jag nog skuttat runt som en glad treåring hela dan idag! hihi det var rätt roligt på tennisen, dom tvingade oss att möta min lillebrorsa och hans vänner (dom spelar samtidigt på banan bredvid). Efteråt mobbade min lillebrorsas kompis mig för att jag missade två servar till honom, varpå jag förklarade att jag bara gjorde det för att han var så snygg, och att det distraherasde mig. Då fnissade han lite, och tänkte till. Sen sa han nöjt att det enligt min lilla teori inte var så konstigt att han fick in massa servess mot oss! hahaha, vilken jävla diss! jaja. jag har ont i axlarna, har vart öm där hela dan. pappa trodde att det var för att jag har suttit för mycket framför datorn. supersmart av mig att sätta mej här idag igen! fast jag skyller på äckel-rapporten. hihi, för att få bättre än G måste man skriva den på datorn. vilken jävla nisse skulle sätta sig och skriva en rapport för hand? då ska man vara rätt iskall. nähä, nu ska jag nog kila vidare. pappa kom hem från lettland igår, nån jobbgrej, så nu har vi skafferiet fullt med taxfreechoklad, wihoo (lägg märke till fyndighetent!)! puss och kram och kärlek!

Ännu en helg

Och tiden rullar på, snabbt som tusan. Helgen har vart helt toppen, som helger brukar vara. Det är liksom lite deras grej. I fredags kollade jag och Elise på "Troja" och käkade ost&kex, vilket var super. Synd bara att filmen var så tragisk, vi var lite besvikna. Fast det fanns ju saker i filmen som inte gjorde oss besvikna, om vi säger så hihi! Dan efter blev det stan med Maxen. Ah, jag skulle kolla balklänning egentligen, men det var stängt. Det blir bal i Linköping nu i november, det ska bli spännande! Jag i högklackat liksom, hihi vilken syn. Nu idag har det varit sjukt varmt ute! Hallå, har vädernissarna missat något eller, det är ju för böveln den första oktober idag! Iallafall så satt jag och Mattias ute och spelade gitarr från typ två till halv fem, i shorts och t-shirt, utan att frysa! Det är märkligt. Hihi det satt massa kärlekspar i närheten, och vi spelade värsta fin-låtarna! Snacka om att vi stod för stämningsmusiken. Efter det kollade jag och Maxen på Pelle svanslös, julkalendern ni vet. Vi såg ett avsnitt som hette "Luciaspök", alltså Lucia-spök. Men så smart var inte jag, jag frågade vem som var Lucias pök. Haha, jo jag fick höra det ett tag. Nähä nähä nu ska jag bädda min säng och borsta tänderna. tjatjatjaKERSTIN! hahahah (internskämt)