genom ett regnigt europa..

... haha jag kan inte förklara rubriken, började nynna på den nu så det fick bli så.

hemkommen från skottelandet, var rätt skönt att komma hem, var ju ett tag sen nu. mysigt att träffa familjen och homiesarna, har saknat dom faktiskt.

igår var det utgång, väldans mysigt! fick lite spännande nya updates, och lärde mig att nästan ALLA ska till barcelona och jobba i höst. nice.

idag har jag och mammsen vart lediga tillsammans. det har vart mysigt, vi har lagat mat, druckit te och pratat och hejat på pappa när han spelade korpen. YEAH dom vann. min pappa är bäest. en på motståndarlaget fick fnatt och skrek massa otäckt till domaren, och spottade på en i pappas lag. då blev jag lite rädd.

sen kollade vi på KFF, GUUUUTT att de vann! så det ska vara. så det oftast är nuförtiden. jabbadabbadoooo

buhuuu imorrn ska jag till tandläkaren. läskigt. jag vill inte ha folk pillandes i mina tänder. fast dom får mindre ogärna pilla när det är gratis, så jag får väl passa på. när man blir äldre och ska BETALA för att läskiga människor ska pilla en i tänderna - då är det verkligen inte kul längre. hihi. dagens ilandsproblem, japp. nailed it.

natti natti!


Glasgow

Nu sitter jag i Maxens och Bobbsans lägenhet, ska snart vandra i ösregnet med min fullproppade väska in till stan, där det ska lunchas med Max c/o. Sen ikväll går flyget hem till Svea rike. Känns skönt att komma hem, men inte så kul att lämna det här.

Stockholm var jättemysigt! Helt stört vad det händer mycket saker där! Vi var på nån filmfestivalgrej på fredagkvällen, jag Denise, hennes karl Markus och Sadia. Väldans mysigt, utebio med picknick och allt. Sen har jag shoppat, träffat min gudmor och gudfar och Malin, och haft det mest nice.

Veckan i Skottelandet har varit kalas. Vi drog till en ö som heter Arran ons-tors, där vi vandrade runt lite, tittade på lite grottor, slott och liftade med en söt tant i en läskig svart jeep. Och så hittade vi en chokladaffär!!!! Det var nog det bästa, mmmmmmmm. Man kunde titta på när de gjorde chokladen, men det enda vi såg var när de jagade getingar typ haha.

I fredags åkte vi till Edingburgh, det är en jättestor festival där hela månaden så vi såg massa shakeande indianer, afrikaner och gud vet allt. En av indianerna var jättelik Pochahontas pappa!! Jag är bombis på att det var han haha. Vi åkte ut till Rosslyn Chapel också, ni vet där en av de sista scenerna i Da Vinci koden utspelas. Det var väldans fint, mysigt samhälle.

I lördags hade vi kräftskiva! Haha skottarna fick smaka lite brännvin, dillkokta kräftor & sill. Ysh jag är inget stort fan av nåt av det, men det var en jättekul kväll iallafall. Mycket roliga människor här i skottehooden.

Nähä jag hade tänkt att det skulle hinna sluta regna medans jag skrev, men icke sa nicke. Dags att ge sej ut i regnet..

OOH föresten! Jag och Max såg en liten plutt-räv igår! Den var jäääättesöt. Fast Max trodde att det var en tonåring, men det var det inte för den hade för spetsiga öron. (Åh vad illa det är att skriva internskämt i en blogg, förlåt). Vi har sett massa råttor och möss också!

Time to go... Imorrn vid typ halv tolv på dan kommer jag hem till Kalmar! Ska bli mysigt att träffa the people igen faktiskt, känns att man har vart borta rätt länge nu.

Toooodles!!


sommaren är kort

Oj, jag har ju inte skrivit en rad på hela sommaren! Höll på att skriva "på hela sommarlovet" först, men kom på att jag inte har sommarlov längre. Sen i fredags är jag en arbetslös kvinna. Det känns rätt okej faktiskt.

Jag bjuder på en liten snabbupdate:
(gosh det var längse sen jag skrev)
- Balen den 9 juni var jääääättemysig! Alla var så himla snygga!
- Studenten den 12 juni var bäst. Verkligen en helt fantastisk dag! Gick runt och tokflinade heeeeela dan. Mys!
- Elin och Linnea har kommit hem från sina utomlandsår! Jättekul att träffa dom igen.
- Bröllop den 12 juni! Fina och Viktor gifte sig i Mariannelund. Väldans vackert!
- KFF förtjänar en egen punkt. SMGUUUUULD på väg! Mycket bra matcher.
- Linkan med Hellström och Uggla-konsert med Hanna Banana. Ramlade av stolen när jag såg Håkan utanför pizzerian och guidade Uggla och hans band genom Linköpings gator till Harrys. Grym helg!
- Winnerbäck på Skälby! Emil Jensen var där också, tuff kille.
- Virserum med marknad, Filippa, bad och allt vad det innebär. Så rätt.
- Fint spanjorbesök, aldrig fel.

Det var en snabbgenomgång, var tvungen att catcha up lite. Sen har det ju vart jobb i sju veckor, på sjukhuset med mina gamla kära tanter och farbröder. Saknar dom redan lite faktiskt. Väldigt mysiga och glada. Haha de hade problem med att säga att de ville ha servetter, de bad om blanketter och kassetter istället. Söööta.

Och så har det ju varit utgång nästan varenda onsdag. Så det ska vara! Haha har vart lite av en trött Emma varje torsdagmorgon när klockan har ringt 06.30 (eftersom jag slaggat i stan varenda onsdagnatt slapp jag att cykla milen till jobbet på torsdagsmorgnarna iallafall, värt). Blev rätt mycket cykel ändå.

Å så har vi ju all sol och bad. Periodvis har det ju vart rätt mycket av den varan! Långviken, hamnen och kalmarsundsparken har trafikerats väl.

Nu sitter jag i Linkan. Har inte så mycket att göra idag, ska packa och fixa det sista, sen åker jag till Stockholm ikväll. Ska bli jättekul att träffa Denise igen. Hon är bra fast att hon är stockholmare. Tro det eller ej.

I tisdags var jag och mina småkusiner på Kolmården. Det var väldigt värt! Dom är så toksöta, var helt facinerade av tigrarna, delfinerna, björnarna och alla andra djur. (Jag också iförsej, fast det låter inte lika gulligt haha).

Nu är det nästan helt bestämt, vi ska förmodligen till Frankrike och plocka vindruvor i september! YEAH, bara för att vi är ballast?!

Tjingeling