klättring, lite fest och en hel del regn

tjaoo!

för några dagar sen åkte vi till Krabi! vi tänkte spana in kon-tiki shopen där (kontiki, alltså företaget vi jobbar på, är lite större där. så vi ville hälsa på staffen där och spana in shopen!). Och så var det nån som berättade att där fanns banne mej en av de bästa bergsklättringsställerna i hela världen. Jag har alltid vart sugen på att prova det - så off to the mountains gick vi. Eller åkte vi båt, snarare, för man klättrade från en strand som man bara kunde ta sig till via båt. O Railey beach, om nån mot förmodan skulle känna igen det =) det var så himla kul! men jag har nog aldrig varit så trött i armmusklerna som efter sex klättringar.

sen på kvällen var det fest för kontikipersonalen och reseguiderna från typ fritidsresor och apollo och sånna. skitkul, massa gratis mat och dricka och kul folk! bra kväll, helt klart.

idag har det regnat. vi skulle ut till phiphiöarna, men det blev inställt. surt. men vi kommer åka dit måååånga gånger den här säsongen, så det är nog lugnt egentligen, haha.

sitter på en mexikansk restaurang, har nyss käkat lite. var lite för många röda chilis i idag. men mysigt ställe, vi kanske ska bo i ett rum över denna restaurangen sen. =)

imorrn blir det advanceddyk, om inte vädret tvingar oss att ställa in.

ha det fint därhemma! pussar och kramar!

sol och bad

hehe, nu har jag fixat tangentbordet, så nu, mina damer och herrar, får ni Å, Ä och Ö, precis som hemma =)

igår var vi i phuket town och shoppade, fast vi shoppade mest på big C på hemvägen. dom har sjukt mycket grejer där! det är verkligen enooormt, och billigt som bara den. jag har shoppat på mig ett par linnen, shorts och ett par fina skor! nöjd tjej!

sen på kvällen käkade vi på en mysig restaurang, som tydligen var svenskägd för på menyn stod både falukorv och köttbullar! SWEET! inte än, men jag misstänker att det kommer bli mer än ett besök där under thailandstiden! hihi, falukorv när jag saknar pappsen.. =) dom spelade dessutom Kent, vilket är bra grejer.

idag har vi mest vilat, vi var lite för förkylda för att dyka nämnligen. så vi har vilat upp oss, så imorrn ska vi göra både lite navigering, lite peak performance och lite fisktitt typ. det ska bli spännande!

jag käkade bläckfisk idag! fast det var bara för att jag blev lurad. jag beställde en annanas som skulle vara fylld med ris och grönsaker, men det var massa bläckfisk också. modig kvinna som jag är käkade jag såklart upp allt! (modig, inte glupsk. sådetså hehe).

jag köpte en gitarr idag också! en gitarr med asfint skinnfodral för mindre än 400 spänn. fair enough, även att det inte är en jättebra gitarr så har jag kunnat spela lite idag, vilket gör mig superglad!

ha det bra där hemma, emma tycker om er! 

Thailand!

Tankte bara saga att jag lever och frodas! Eller skriva, snarare!

Vi har 35 grader i luften och 30 i vattnet. Det ar varmt kan jag lova!

Idag tog jag mitt open water dykcert. Supernice! Det finns maaaaassa coola saker att titta pa har. Jag sag en stingrocka idag, lite sjostjarnor och massa hitta nemofiskar! Det ar ratt haftigt.

Maten ar heeeelt tokgod. Haha typiskt mig att skriva om den. Och galet billig med, en middag med dricka kostar under 20 spann! Och som sagt, mmmmmumma. Jag har blitt lite kar i ett stalle nere i hamnen i omradet dar vi bor, dar de har varldens godaste ananasshake. Supernice!

Vi bor i ett rum ovanfor en restaurang. AC, balkong och dusch, alltsa helt okej. Ratt mysigt till och med! synd bara att vi inte har internet..

imorrn ska vi ta en forsta hjalpen kurs, som en del i rescue diverkursen. spannande!! vi aker nog till kata också, för att shoppa lite. det ska bli suuupernice!!

jag hittade en gitarr i en affär idag! den kostade bara typ 200 spänn, och den var fin! och så hittade vi en suuuuperfin halvackustisk som bara kostade typ 1000 spänn. men den var verkligen fin! =)

tror jag ska investera i en sån. har ju trots allt släpat med mig typ tre kilo ackord i handbagaget... =)

ta hand om er, och ha det nice! njut av det fina vädret där hemma... híhihi! pusskram!

trött?

är man trött om man går för att ta ut linserna - tar ut dom - och sen kommer på sig själv med att börja sätta i högerlinsen igen?

jag antar att man är det. jag ska nog sova nu.

knäcker

idag har jag lärt mig ett nytt uttryck! jag hade musik på stagg, med ettor (alltså 92:or, alltså SMÅ). 

jag spelar bas ganska bra, en snubbe säger: grymt, du knäcker!
jag tänker: WHAT?! jag säger: ööhh.... knäcker?
han säger: alltså typ som äger
jag känner mig som en förbryllad åldring, jag säger: jaha.. öh tack?!

haha det var lite kul faktiskt, dom är rätt söta dom små barnen

sen lunchade jag med the gang, massa gamla goingar från klassen. det är så det ska vara, vi passar väldans bra ihop.

träffade massa gamla goingar på stagg också, mellan musiklektionerna. minglade runt i nästan en timma och hade jättemysigt! ser nästan fram emot nästa tisdag haha!

och kom ihåg - there is hope