klättring, lite fest och en hel del regn

tjaoo!

för några dagar sen åkte vi till Krabi! vi tänkte spana in kon-tiki shopen där (kontiki, alltså företaget vi jobbar på, är lite större där. så vi ville hälsa på staffen där och spana in shopen!). Och så var det nån som berättade att där fanns banne mej en av de bästa bergsklättringsställerna i hela världen. Jag har alltid vart sugen på att prova det - så off to the mountains gick vi. Eller åkte vi båt, snarare, för man klättrade från en strand som man bara kunde ta sig till via båt. O Railey beach, om nån mot förmodan skulle känna igen det =) det var så himla kul! men jag har nog aldrig varit så trött i armmusklerna som efter sex klättringar.

sen på kvällen var det fest för kontikipersonalen och reseguiderna från typ fritidsresor och apollo och sånna. skitkul, massa gratis mat och dricka och kul folk! bra kväll, helt klart.

idag har det regnat. vi skulle ut till phiphiöarna, men det blev inställt. surt. men vi kommer åka dit måååånga gånger den här säsongen, så det är nog lugnt egentligen, haha.

sitter på en mexikansk restaurang, har nyss käkat lite. var lite för många röda chilis i idag. men mysigt ställe, vi kanske ska bo i ett rum över denna restaurangen sen. =)

imorrn blir det advanceddyk, om inte vädret tvingar oss att ställa in.

ha det fint därhemma! pussar och kramar!

Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

Gillar alla matkommentarer, de är alltid lika intressanta :D

2008-10-31 @ 14:35:59
Postat av: annie

men kära slem-emma, fler uppdateringar! jag gillar fotona, mycket! men jag vill ha historierna också! =) puss?

2008-11-10 @ 19:06:26
Postat av: Hanna

Låter ju som att ni har riktigt lajbans! Tack för vykortet, alla här hemma hälsar tillbaka!!

2008-11-15 @ 14:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback