DUBLIN!

Hej och hå vad det var grymt kul i Dublin! Shopping, fest och något museum då och då. Massor med nya och gamla underbara människor, massa god mat och dryck och många onda muskler i benen efter fyra dagar fyllda med promenader. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men pappsen kommer när som helst, vi ska hämta ut mitt körkort och sen hälsa på kusinerna från Linköping. Det var iallafall helt underbart. Diggar alla folken och lärarna också faktiskt. Och min nya röda kappa.

HAHA! Jag fick brev idag. Max och jag skickade in lite kort från Malta till en fototävling - och vi kom på typ 15:e plats! Så jag vann en asful necessär, yey! Fast coolast av allt är att vår bild är med i tidningen, så ska ni ut och resa med Primera Air så leta efter min bild! :D

Emma: "Ser det jätteroligt ut när jag går i dom här skorna?" (Nya högklackade, är hyffsat ovan vid klackar)
Mina: "Neeejdå. (smått bekymrad min och ögon som sneglar nedåt) Och annars är du ju väldigt snygg när du står still i allafall".
HAHA.

Åh vilken underbar daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

Diggiloo diggeley alla tittar på mej, för jag har TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!

I morse klockan 09.00 hälsade jag på Bosse. Bosses yrke är förarprövare. Bosse är väldigt rar och trevlig.

Klockan 09.40 ville jag ge Bosse en stor slafsig puss på kinden.

Det känns fruktansvärt bra, allt känns så himla underbart! Och alla är så söta och glada och skuttar med mig, det är KUL! och bäst av alla var tanten på konditoriet, som bjussade på fyra wiernerbröd bara för att jag var glad och hade klarat uppkörningen!

och allt annat har också funkat bra idag, idag har helt enkelt varit hur bra som helst.

nyss var jag på yoga och lekte fjäril och krigare och trädrot. det var lite småkul, men man får inte fnissa på yogapass för det är viktigt att vara fokuserad. sådetså.

Och på söndag åker vi till Dublin, och vilken vecka vi ska ha!!!!!!! :D:D:D

AAAH

nu är det alldeles för mycket på gång, jag är nog inte gjord för så här mycket stress och press.
jag kan inte fokusera på någonting, men jag kan inte stänga av något heller. (vilket resulterar i alldeles för mycket tankar om alldeles för många grejer på alldeles samma gång). hoppas att det lättar när veckan är slut och vi ska till... DUBLIN!!!!! YEEEY!

risken är att man glömmer bort det som verkligen betyder något?



all my loving

sitter och lyssnar på herkules, "han var så het att till och med eld verkade kyligt" sjöng nån brud nyss, det tyckte jag var kul :)

idag fick jag en jättestor ballong av mina. och som nalle puh säger, "ingen kan vara nere med en ballong". får man en jättestor ballong blir man jätteglad, jag lovar!

att backa runt gathörn är det TRÅKIGASTE i världen, jag är nog lite dum i huvudet för jag lär mig aldrig hur man ska göra. har övat lite med pappsen idag, men jag är ett ohjälpligt fall. ungefär lika dålig som jag är på "step-gympa", där man ska lära sig massa danskombinationer. gav mej på det igår, och det var lite pinsamt, hade visst lite väl höga tankar om mej själv vad det gällde sånt :)

om nån vill bjuda mej på bio så skulle jag hemskt gärna vilja se stardust! fast det får vänta till höstlovet tror jag, är lite tjockt nu. 

om två veckor ska jag till DUBLIN! YEAY! ser fram emot det jättemycket! :D 

 

varför inte?

Deet var på tiden! Var ett tag sen sist nu.

Sitter och lyssnar på Winnerbäcks nya album, det är väldigt fint. Brevid mig ligger protokollet från mötes i onsdags, i pappersversion. Har precis skrivit färdigt det på datorn och mailat ut det. Känns rätt skönt att ha det klart.

Nästa lördag ska jag köra bil till oskarshamn. Måste köra mycket nu, det börjar närma sig! Evelina, Krut och farmor och farfar ska åka med, så det känns som en mysig liten utflykt.

Igår var det lite fest, föresten. Jag hade väldigt kul, precis lagom utav allting så att säga! Fast jag var lite svettig, missade bussen så jag fick cykla från lindsdal. Typiskt!

Jag har kollat upp dykkurser i Lysekil! Det kostar massa kosing, men det vore superkul. Filippa bor ju där, så om jag hittar nån kurs jag vill gå på så kan jag ju bo hos henne. Har ändå lovat att hälsa på henne, så jag kan ju förena nytta med nöje, hahah. Undrar vad som skulle föreställa nytta i det där? Jag ska ringa nån snubbe där snart höra lite.
 
Ibland känns Kalmar precis lagom, men ibland känns det lite som ett par kläder som är för små. Det stretar emot lite, spänner och känns som att man skulle vilja ha nåt större, lämna det och gå vidare. Jag är sugen på lite äventyr! Lite mer action.

Och förlåt Christoffer i Idol för att jag sa att du inte var snygg igår! (Inte till dig iförsej, men till folket vid TVn). Mamma sa att han var förkyld och hade feber, så då var det ju inte så konstigt att han inte var sådär toppensnygg som han kanske brukar. Jag fick lite dåligt samvete, men nu känns det bättre. 

Hoppas att det går bra för Max och Bob i Glasgow! Det är lite spännande att tänka att dom är framme nu, och strosar runt i Skottland!

Nähä, nu ska jag baka en äppelkaka, morfar har fyllt år och han gillar äppelkaka! :)