pulkaåk!

ikväll har varit toppen! årets första pulkaåk faktiskt. fast det var inget äkta pulkaåk, det var soppåseåk och stjärtlappsåk om man ska vara petig. så jävla kul, jag kommer nog aldrig växa upp =) vi åkte på guppet med, och flög jättelångt! och aj i rumpan, den blev nog lite blå, men sånt får den tåla! dagens ungdomar är söta också, vi blev erbjudna några glins superfancy snömadrass, men avböjde vänligt. starka kontraster mot förra årets glin som slängde snö i min oboy!!! (kalla mej långsint om du vill men jag blir fortfarande sur när jag tänker på det.. oboy är heligt). på tal om oboy, jag och emelie stack hem till henne och drack massor med varm choklad med äkta vispad grädde på efteråt, och kollade på lite sunes jul. "ta lax...... det är dyrt", "det gick inte så bra att åka slalom...........inomhus", hitta ett mer underhållande program och jag bjuder på en kaffe! =) natti natti


vill bara gå hem med dej

ännu en helg har tagit slut (snart). det har vart mycket trevligt, jag har hållit hus i stockholmet och gått på utbildning (VUXENPOÄNG!). det var mycket underhållande, jag bodde med tre från kristianstad, som pratade breeeed skånska. dom sa FROUUUKOUUUST, vilket jag hade himla kul åt (internskämt). och bao hade klippt sej och slutat baoa! (interskämt igen, förlåt). det var iallafall himla kul, fast ibland var jag lite ute på hal is, som när jag vann tre klunsar på raken (om vem som skulle öppna dörren på vandrarhemmet) mot en gigantisk hockeyspelare. tur att jag var snäll, annars hade han nog slått ner mej haha. sen blir man ju lite dumförklarad ibland, som när man frågar en stressad stockholmare om vägen till tunnelbanan och han pekar rakt över vägen (typ två meter bort), på det stora tunnelbane-t-et. då känner man sej som en lantis. vilket jag inte är, eftersom ja bor i metropolen lindsdal, där det inte luktar kossa.
baj baj pizzapaj

here, there and everywhere

halloj!
haha, idag på naturkunskapen var mona rätt rolig. vi sa att sussi var i polen. då undrade mona varför det, och vi berättade att hennes mamma var från polen. "ajajaj", sa mona då, vilket vi tyckte var rätt underhållande. sen fick hon för sej att jonas var färgblind också, vilket också var himla kul hihi.

en svan fick rycket idag, precis utanför matsalen. den höll på att bli påkörd av en stor spendrupslastbil. vi såg rubriken framför oss: "alkoholen dödar allt fler!"
 
på eftermiddagen fick jag ont i huvet, usch och blä. fast jag knaprade en tablett när jag kom hem, och då blev det bättre, så jag var fit for fight när min kära kompis tesen kom hit =) 

snart är det slutet av april! 

natti natti! 

uuuuhhhh lalala jag vill ha dej!

hejsan. imorse var det tio minus! KALLT! jag fick en snöboll i nacken idag, på tal om kallt. det var kallt. hojhoj idag i skolan var det mest bara skvaller, skvaller om allt och alla och överallt. men bara kärleksskvaller, såna dära söta små puttinullskvaller. sånt är mysigt tycker jag.

umgicks med lollo igår, det var superkul, var länge sen. vi pratade en hel del, och vi kom på att vad vi en pratade om så kom vi in på ett och samma ämne, nämnligen karlslokar. hihi, hon har börjat träna på gym. varför det? undrade jag, och hon kollade på mej som om jag vore född i bastun. för att det är där alla snygga killar håller till! svarade hon, som att det vore det mest självklara i hela världen. jag måste erkänna att jag blev lite småsugen på att dra till friskis haha.

vill ni veta en hemlis? jag saknar. men det är bara att keepa it up, det är mycket roligheter på gång! =)

tack och hej

men vart tog snön vägen?

argh det blev som jag trodde! igår när det var massa snö ute tog jag och malte ner våra termobrallor innan vi sprang ut och hade årets första snöbollskrig. pappa ville att vi skulle ta ner alla tjocka vinterskor, de tjockaste vantarna, mössorna, stickade strumporna och hela kittet. jag sa att det vore onödigt, eftersom man vet aldrig hur länge snön ligger. jag jämförde det med ett förhållande, man ska inte börja snacka barn och bröllop på första dejten, då blir man bara rädd. jag tror att det var det som hände snön när vi började ta fram varenda vinterpryl i hela huset, snön fick kalla fötter helt enkelt haha!


jag var hos hampus på spelkväll igår, det var askul! jag och jessica kickade rumpa på så det kan låta. "Vi väljer tre siffror i mitten va?" "Ja. Ett, två, tre?" haha! Och jag och Hampus var ena rediga hjältar på att läsa baklänges.. Fast han ville ha lite för mycket derby! =) Hoppas Per får det gutt i Australien nu!




det snöar!

JABBADABBADOO! alla som känner mej vet att jag får dårdimpen när snön kommer, snön är typ världens största glädjekälla ju! kom nyss in från ett snöbollskrig med bror min och hans kompis sebbe, så nu är hela jag som en enda stor isklump! men det gör inget, jag är glad ändå! =) speciellt eftersom att jag fick in en sån hundraprocentig superduperträff på min brorsa, en sån där mitt i nacken med massa snö som smälte innanför tröjan ni vet, hihi!

och inte nog med det, jag fick tillbaks min mobil igår! allt bara går min väg nu, det här är verkligen gutt! min mobil har ju vart trasig ett tag, och jag har fått låna en ersättningsmobil av telenor. den var inte så bra. hela displayen var trasig, så man var tvungen att vrida och vända på den om man ville ha en chans att kunna läsa sms eller ringa nån, så det är guuutt att ha fått tillbaks min förra! hur kul som helst att läsa gamla sms också.

igår hade jag, hanna och ida julklappsbytarkväll. vi lagade hamburgare, skvallrade, sjöng en massa gamla låtar man lyssnade på när man var i fjortisåldern (inte för att jag nånsin var fjortis, men endå). det var supermysigt!

ikväll blir det spelkväll med tes, per, ica och det gänget, ska bli toppen!

nähäpp, nu ska det ätas. pappa har lagat maten. det blir falukorv! förvånad, någon?


puss puss puss!


min inte tycka om lista

LISTA ÖVER DET JAG TYCKER MINST OM I HELA VÄRLDEN

Frankrike - Jag hatar allt! Baguetter, baskrar, eifeltorn, små svarta skruvade mustacher.

The scarlet letter - Engelskabok som är tråkigare än Göran Persson! Woups, hoppas inte jag får massa illasinnade socialdemokrater efter mig nu..

Min näsa - Att den rinner och rinner alltså, jag har inga skönhetsoperationer i åtanke.

Alla dumma människor - Speciellt dom som förstör för andra. Jävla egoister, shape up!

Rakhyvlar - Dom borde ha ett "anti-stress-lås", för om man ska raka sej när man är stressad är man ute på hal is.. Stockholms blodbad släng dej i väggen!

Att inte kunna träffa dom man tycker om - Vad är det då för mening med att tycka om? Blä.


117014-2

117014-2

blurr

heeej. det är lite konstigt, jag har knappt beblandat mej med de flesta av mina kära vänner som jag brukar träffa typ jämt på hela jullovet! först tog familjen och släkten (är inte alls värst) upp i princip all tid, runt julen och det ni vet.

sen åkte ju jag och maxen taxen till london, vilket var en riktig hit, shit alltså vad roligt det var! vi var där länge också, en hel vecka, så mycket kul hanns med! i för sej är allt man gör med den tönten kul..

sen blev jag en sjukis, nästan direkt efter hemkomsten. fy fabian så tråkigt, speciellt den här veckan också! det brukar ju vara superkul att träffa alla dom första dagarna i skolan, plus att jag vill hinna träffa folk som leavar storstan kalmar för bättre betesmarker (och skidbackar) i veckan. jaja, jag är på bättringsvägen, innan idag tog jag min första chokladbit alldeles frivilligt, marabou mintkrokant, (chokladkakan har legat och kollat på mej sen i måndags förmiddag)!

det sjukaste hände ändå idag. jag låg och kollade på sex and the city i alldeles godan ro (det är mycket roligare än att plugga, är man sjuk har man väl tillåtelse att vara lite slapp?) när jag helt plötsligt hörde att någon spolade på toaletten! AAAHH! jag var ju ensam hemma, hur tusan kunde detta komma sej? var det katten som hade lärt sej ett nytt trick eller var det en inbrottstjuv som blivit akut kissnödig under jobbet? hm, som den chicken jag ibland kan vara (observera ibland) blev jag iallafall utom mej av skräck. jag skrek, med rösten i falsett, och frågade om det var någon där. nervöst väntade jag på svar.. men inget svar kom. istället kom min lillebror utspringande från toaletten och berättade att han hade gått in och försökt prata med mig innan. detta hade jag inte märkt ett dugg av, herregud, var jag i nån slags dvala eller? antingen det eller så var jag bara djupt insatt i carries kärleksproblem med mr. big..

pannkakor, mmm...

londooon!!!

wiho, nu är jag i london, och det äger, det är så himla mysigt! vi har varit här i snart en vecka, så det har inte vart så mycket turistigt stressande, utan mest lugn och skönt turistande typ, höhö. vi bor hos esau och josefin i deras supermysiga lilla lägenhet, och vi lever och frodas. det ser ut som tredje världskriget men det får man ta, det är inte värre än i mitt rum hemma (vilket är en himla tur, annars vore det ju pinsamt hemskt), fast mina strumpor ligger överallt här också =) jag skriver mer sen, tja so long! ps. love lift us up where we belong är det finaste man kan lyssna på i hela världen!