våren är på gång

jag har börjat samla. när jag var liten samlade jag på suddigum och klistermärken, men nu är det vårtecken som gäller!

än så länge har jag:

1. årets första glass, tokiga ture, i solen med klassisarna
2. promenad utan jacka med solbrillorna på
3. cykeln till skolan med gessle i öronen
4. studsmattan igångskuttad

and i like it!

vi är sånna slappon så det är inte klokt, halva klassen är i rom så vi efterblivande bara slappar och solar och har det allmänt skönt. imorn har vi inte en endaste lektion, så då blir det parken och fika och sol och mys! mm, ska nog ta med en fotboll också.

peolpe are finally starting to smile again

hihi

Emma: Jag åt ett helt nyvärpt ägg till frukost i morse!! Det var fortfarande varmt när jag fick det!!!
Kajsa: Woooow!
Kajsa (efter någon minut): Men vaddå, åt du ägget rått eller?
Emma: Eh nääe?!
Kajsa: Men om det var kokat är det ju klart att det var varmt när du fick det!

Haha, vilken idiot jag är, tänkte ju att det fortfarande var varmt från hönan..


Sussi: Men tjejer ska inte vara starka (syftar på mej efter att jag gått runt och spänt mej på idrottslektionen hihi), dom ska vara mjuka och kurviga. Det är bara killarna som ska vara hårda! (hihi)


Stagglärare till bibliotekarie: Neej, du behöver inte kolla upp det, det är lugnt, jag säger bara till dom att jag hittade det på biblioteket.. Det är lugnt, det gör jag jämt, det är ändå ingen som frågar..


föresten, gå in på sp2c på bilddagboken om ni vill ha lite underhållning! :)

pussinull

heey!

music and lyrics, den nya filmen med hugh grant, se den! ååh den var hur pussinullig som helst, verkligen det sötaste på länge! ååh man bara satt och mös hela filmen igenom, brabrabra.

på tal om pussinull så var min förra vecka himla pussinullig faktiskt, den var hur bra som helst! hihi, jag är kär i en fondueklump.

har fått reda på länderna till nästa FN-rollspel, hihi jag ska vara HAMAZZZZ igen. idrottsklasserna ska vara med iår, hm, kämpa emot fördomarna nu emma.. 

PÅ TAL OM IDROTTSKLASSER! gissa vem som har spelat fotboll med tobe carlsson i kalmar FF?!? japp, ingen mindre än lilla jag! han ska bli idrottslärare och hade vår lilla lagbollsportsgrupp, det var kuul! han var skön. 

jag och pappa och bror spelade fotboll ute för första gången iår igår! det var hur kul som helst, har saknat det faktiskt.. jag vann mot både pappa och malte! (haha var bara tvungen att skriva det, var hyffsat nöjd hihi). fast malte fick typ 5 straffar för att jag brottade ner honom, och det fick man tydligen inte göra sa den oerhört stränga domaren ( AKA pappa). fast kombinationen brottas och spela fotboll är ju den bästa! hihi det låter lite som rugby..

hepp, nu har mamma gjort caffe latte så nu är det dags att kila ner och sällskapa den knasiga familjen! tjing!    


en sång

kan ju börja med att förklara att den här sidan inte vill som jag ibland, vilket leder till att inläggen publiceras lite när datorn är sugen på det.. vilket kan vara samma dag jag skrev, dagen efter eller kanske dagen efter det.. nu vet ni, ifall ni blir lite förvirrade.

har vart hemma idag. kompletterdag, jo visst, men hade verkligen behövt vara i skolan idag. fast det gick inte, febern och den snurriga världen höll mej hemma. kunde inte ens resa mej upp i morse, usch det suger att vara sjuk.

tack gode gud för telefonen! och tack alla folk som visat att ni bryr er om mej idag, det är precis vad man behöver när man inte mår bra. haha denise alltså, du är ett pucko. (du, läs mellan raderna)

åh jag blir arg på carrie! hon skulle ju hålla fast vid aidan, han var ju så himla bra! hehe, någon som har kollat för mycket på sex and the city kanske?





pussar

haha, så himla kul, hittade ett citat nyss:
"Låt aldrig en dåre kyssa dig,
eller en kyss dåra dig
."
det måste ju vara översatt från engelskan, typ
Never let a fool kiss you,
or a kiss fool you
.
haha, dåra dig liksom, det måste vara århundradets sämsta översättning. Men lite gulligt allafall.

ida jag & rex fikade efter skolis idag. ett gäng fjortisar passerade, och ida blev spritt språngande tokig, det var roligt. "jag skulle egentligen lämna colaflaskan här så fjortisarna kan hämta den och köpa sej ett liv för panten..." hahah, så himla go.

idag på svenskan hade vi en lärarkandidat. han ska lära oss om romantiken. hans titel i telefonkatalogen är obotlig romantiker, HAHA! det blev en ganska rolig lektion..

hjälpa tes att spela in en kärlekssång innan, det var kul. hon är grym. vi var tvungna att döpa låten+artisten+albumet för att kunna exportera låten till MP3-format. den blev rätt kul, superdupertes fick hon heta!

tjing

tänker på sommaren

ojojoj har haft värsta längtatillsommarenrycket hela dagen idag! solen har skinit hela dagen, så himla underbart!
ååh pratade nyss lite med en gammal klintagårdis, och åååh vad jag längtar till sommaren! förra sommaren var helt bäst, shit alltså, jag längtar verkligen tillbaks. bättre än sådär blir det inte. att vara kär på sommaren liksom, det är nog höjden av allt!


En lördag

Hej hopp!

Fattar det knappt själv, men jag städade rummet igår. Och inte bara städade lite sådär halvdant som normala människor gör en gång i veckan, utan verkligen tokstädade! Bar ut alla prylar, dammade och dammsög, dammade prylarna utanför rummet och satte sedan in det jag kände behövdes, soptippen nästa för resten. haha, dammsög tillochmed undersidan av mattan!!! (där låg en del, har använt taktiken sopa in alla dammtussar size superlarge under matten rätt länge nu...) det var hur skönt som helst när det var klart, nu ska jag bjuda hem vänner alltså, det här måste folk få se haha! Emelies 20årsfest sen, var jättemysig! Kul med lite nytt folk, och gott med efterrättsbuffe, mm. Lite värre idag dock, feber och ontihalsen och allt som hör till. Höll på att svimma imorse, det svartnade för ögonen men ja satte mej ner och då kom allt sakta tillbaks, usch det är läbbigt det där. Fy bövelen, tänker inte vara sjuk, det suger.. Får helt enkelt superdricka apelsinjouise och vatten och bara ta det lugnt idag.. Och så blir det HK ikväll, wihoo! Ska klippa henne igen, det ska bli spännande.

GRATTIS MAX!!!! 20 liksom!!! bara 8 dagar kvar nu, längtar!

tjingeling, nu ska jag gå och bli frisk

fin

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag meddetsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

// Eeva Kilpi

Ibland är man bara trött och seg och orkar inte. Idag är en sån dag. Jag har ont i benen, trodde det var träningsvärk, men mamma trodde jag hade en infektion på gång. Hoppas mamma har fel. Hade Italienfolket varit här hade dom nog trott på mamma, för hon är trollpackan, kan massa om huskurer och sånt. Haha, det var ett stående skämt. Tjing!