ARTON!!

den här veckan har vart helt galen, men så kul!

fyllde ju arton i måndags, yeeey! familjekalas med en gnutta nära vänner, trevlig kombination måste jag ju säga. stylat hår fick man också, det var väldigt kul, hihi. fick mest flyttahemifrångrejer, blir mer och mer sugen på att skaffa egen lägenhet.

i tisdags var det bröllop! och gud så mysigt, det var bland det finaste jag sett i hela mitt liv! bröllop på stranden i strålande sol, mmmmmysigt. goa och glada människor var det också.

igår hade jag min fäääst! stod och lagade paj halva dan (kunde knappt äta nån paj på kvällen för jag var så himla trött på det haha), men det var lätt värt det! superkul ute också, jag är så nöjd med mitt vallenband!!

hepp, nu måste jag börja göra mig iordning, har körlektion vid 13, yeey! pigg och glad, kexchoklad! på tal om kexchoklad fick jag sjukt mycket choklad igår, värsta lyxiga chokladen, så när jag kommer hem efter körskolan ska det snaskas! mmmm.

bra bra bra

idag har det vart det finaste vädret på jättelänge! supervarmt och skönt, har verkligen känts som sommar!

hade matteprov imorse, det var enda lektionen på hela dagen, JIHO! haha, inte jiho till matteprovet, utan jihoo eftersom att det var enda lektionen.. hmm.

min pappa och hans korpenlag mötte några i min klass fotbollslag idag. det var väldigt mysigt att kolla på. hahaa mina klasskompisars lag heter Karamellpojkarna, det är rätt underhållande, bara namnet liksom.

nehe nu kom karln hem, tjingeling!