Laem Sing

Hallooj!
Nu har vi lamnat Phuket (och datorn med det svenska tangentbordet)!
Den 31 mars hoppade vi pa nattbussen till Bangkok. 12 timmar i buss lat sadar kul, men gick forvanansvart smartfritt! Vi blev ompysslade som bara den, med filt, kudde, vatten, kakor och te. I like!
Sen spenderades tva supernice dagar i Bangkok, dar vi traskade runt pa Koh San Road, tittade pa lite tempel, strosade runt i Chinatown och akte lite pa floden. Bangkok ar riktigt nice!
I forrgar tog vi bussen ut till vishan, jag har alltid vart sugen pa att simma med delfiner och hade hittat ett stalle dar man kunde gora det. 4 timmar utanfor Bangkok ligger ett stalle som heter Laem Sing, hur mysigt som helst!! Den bestar av lite hus, en markand och en strandpromenad som ar jattelang och kantad av massa restauranger.
Forsta kvallen har satte vi oss i varsin solstol och kakade gott och drack lite ol i solnedgangen. Nar vi vaknade morgonen darpa hyrde vi cyklar och trampade ner till en restaurang nere vid havet, dar vi kakade kombinerad frulle/lunch, lekte med sotaste hunden i stan och bara satt och var nojda. Sen trampade vi vidare (ledda av guesthousebossen som korde moppe framfor oss hela vagen sa vi inte skulle kora vilse) mot delfinstallet. Det var bland det ballaste jag nansin gjort! Har en del bilder som jag tankte lagga upp sen =) Vi kelade med, matade, pussade pa och simmade med bade Johnny, Jossie och massa andra jattefina delfiner. De var rosa!!
Nu ska vi precis hoppa in i taxin, ska tillbaks till storstan idag.
See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback